Home

Superspace (DK/NO) er en norsk artist med navnet Kaja Haven som spiller og producerer elektronisk space pop et sted imellem hendes soveværelse i København og Verdensrummet. Musikken er en blanding af samples, hiphopbeats og et landskab iklædt synthesizere, dækket med lag på lag af reverb-dryppende vokal tracks, i et tekstunivers der kredser omkring entropi, uendelige alene hjemme fester og dagdrømmende teenage kærlighed. I en efterstillet pop vibe med forbilleder som Miley Cyrus, Grimes og en legesyg og mørk David Lynch.

Live er hun kendt for impulsive shows med samples, keys og vokal blandet med hinanden, som en semi-religiøs elektronisk efterfest med masse reverbbbb, effekter og nærvær, nogle gange også iklædt catsuit.

Hun udgav EP-en ”Paris” på den norske elektronikaartist og spellemann-vinder Ralph Myerzs pladeselskab ”Disco Pinata/Crucial Things” i Juni 2016. Hun udgav nylig hendes første album, ”Birds”, Selvutgitt, Februar 2017. For at være max produktiv og pga. angst for at blive gammel er der to nye album er på vej, som kommer i løbet af foråret/sommeren 2017.

Mere om Superspace her:

https://soundcloud.com/superspaceproject

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s