Home

Lyset har sine egne farver, som er umulige at fange på et lærred. Men med lamper, akrylfigurer og en specielt udviklet minidatamat kan man på en helt anderledes måde fange den intensive farverigdom, som vi ellers kun kender fra naturen.

På Spirefestival udstiller teatermanden og lysdesigneren Peter Romer Halby sine lysskulpturer.

14 fortryllende skulpturer, der ændrer udtryk med langsomme bløde, glidende farveskift. Skulpturerne både står på gulvet og hænger på væggene. Hver skulptur består af en hvid opaliseret akryl skulptur med en ramme i kobber, zink, mm. Hver skulptur har sin egen minidatamat som er programmeret til at vare fra 2 til 5 timer hvor lyset i skulpturen ændrer sig meget langsomt – som en nedgående sol. Skulpturens indvendige sider er belyst med et meget langsomt skyggespil som bevæger sig rundt på akrylen i spændende former i alle spektrets farvet. De mange spændende skygger skabes af forskellige indvendige skulpturer.

De 14 værker er vidt forskellige i deres udformning og har derfor også helt forskellige udtryk. De kan placeres alle steder – i beboelseshuse, forsamlingsrum, foyerer, restauranter, på hospitaler, arbejdspladser og meget mere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s