Home

Nanna Storr-Hansen. Født 1991. Tog afgang fra Forfatterskolen i 2016. Indehaver af bloggen hydrangeahydrangea.tumblr.com, en vækstportal for tekst, billeder og video, men nu mest af alt en kirkegård, der sagtens kan besøges. Trykt i diverse tidsskrifter bl.a. Hvedekorn, Floret og Københavns Istidende, samt antologierne Greatest Kids 2014, Forfatterskolens afgangsantologi 2016 (tegsd) og Nyt Teater – Legenda 10.

Nanna Storr-Hansen arbejder i feltet mellem økologi og intimitet, mellem kærlighed og forplantning, psyke og jordforbindelse, mellem menneske og dyr. Spektakel er hendes debut.

Om Spektakel: I digtsamlingen udfoldes, gennem en fortløbende undersøgelse af forskellige digtformer, en radikalt affirmativ besyngelse af sammenfaldet og udvekslingen mellem jegkrop og verdenskrop, mellem biologi og sprog, mellem tænkning og materiale. Det er digte der både står lysende og klart i deres voldsomme billeddannelse og bliver ved med at være bevægelige, åbne; en digtning der i en blanding af vilde formelle greb og en frigørende mundtlighed besynger og forundres over sprogkroppens, menneskekroppens og jordkroppens måder at udfoldes og smelte sammen på.

Mere om Nanna Storr-Hansen her:

http://www.hydrangeahydrangea.tumblr.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s