Home

KALI SEEDS 1 – 2017.

Kunstnerne Nanna Mary & Chris Phiphak har danske, franske og laotianske rødder. De mødtes i 2015 på tysk jord, og har flere projekter bag sig herunder performance, fotografi og installation.

Med afsæt i studier i BA Fine Arts (HFBK Hamburg) og deres respektive baggrunde indenfor psykologi og arkitektur/design, former værkerne sig ud fra en intuitivt informeret proces. Opmærksomheden er rettet mod hverdagens fragmenter og fund, livets dybe klichéer, og det ukendte og tilfældet bliver til transkulturelle collager. 

På Spire 2017 præsenteres samarbejdet “KALI MA SEEDS 1”, et videoværk der i levende billeder, ord og lyd udspiller sig som en hyldest til KALI MA / THE BLACK ONE.

KALI MA er Den Store Livmoder der hersker over Tid, Kaos, Evig Forandring. Hun lader Livets Opståen og Dødens Forfald gå hånd i hånd. Alt imens Time-Managers og Life-Coaches har våde drømme om at vinde al tid i verden, så lader KALI MA Øjeblikket ske. Nutidens menneske søger autenticitet som middelalderens menneske søgte frelse. Men kun i Det Tomme rum er der plads til Egoets Maskefald. KALI MA lader Tilfældighederne råde. Hun fører os derhen hvor det er muligt.

Hvad sker der når vi mister Planen? Når vi tillader at “Noget” bare opstår? Hvordan kan Kroppens Koreografi være vores guide gennem spørgsmål uden svar?

I værket opstår undervejs en  Dialog om at søge og finde sine Super Powers, om Idéen om at være “Sig Selv”.

Logikkens narrativ opløses mens en visuel poetisk rejse tager 9 minutter af Din Tid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s