Home

Hendes kunstneriske univers balancerer mellem emner som, kontrol, besiddelse, skønhed og instinkt, hvilket ofte bliver præsenteret igennem medier såsom: skulptur, tegning, maleri, video og lyd.

Siden 2012 har hun hovedsagelig fordybet sig i lydkompositioner, som en hovedpart i hendes sprog inden for installation og video. I 2013 har Migacz blandt andet etableret en lydkunstgruppe WULKAN og siden da også indgået i samarbejde med forskellige lyd kunstnere og musikere.

Til Spirefestival vil Migacz performe et lydværk som en del af en video installation ”Pleasure Driving”, hvilket tager udgangspunkt i fri improvisation, dynamik og ekspressivitet.

Videoen som vises i denne forbindelse, er en optagelse fra et prestigefuldt hesteshow, som går galt, idet at mennesket prøver på at skabe kunstige strukturer og situationer, for at indfange og tøjle en vild natur, som til tider lykkes med at bryde disse fejlgreb og slippes løs i angst og dyrisk instinkt som for os mennesker forekommer ustyrligt.

Med tonernes intensitet og tyngde, understreges disse bevægelige billedernes kraft og dermed opstår der konstant forandring i et kontinuerende håb om frihed midt i det håbløse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s