Home

Med ”Flokken” gøres et nedslag i kunstnerens større trilogiske projekt ”Permanent Present” som omhandler fusionen mellem menneske og får set i lyset af finansielle algoritme-bevægelser.

Til Spire udgør 16 par patiner de fysiske objekter i udstillingsrummet, modelleret over afstøbninger af fåreklove, sat sammen af lermasse for til sidst at blive afstøbt og så støbt i Jesmonite. De designede objekter gør det muligt for det publikum der ønsker det, at ændre sit aftryk fra sål eller trædepude til fåreklove. Samles man i et flertal af fåreklove kan man kalde sig en flok, og derfra efterlader man aftrykket af en fåreflokken i det underlagt man betræder.

Flokken” er et performativt værk der lader fårene forstås som subjekter med en bevidsthed om det fælles. Den tanke forfølges i performancen lørdag, hvor en lydkomposition, vil være flokkens hyrde, når publikum inviteres ud på en vandring i det omkringliggende landskab. Det starter i udstillingen, hvor de deltaggende i performancen skifter til patiner, så når de forlader udstillingen igen for at fortsætte ud i landskabet, så bliver det med aftrykket af fåreklove.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s